Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Udadvendt jurist til pensionsselskab i udvikling


Har du en bred juridisk forståelse samtidig med, at du har fokus på høj kvalitet og nøjagtighed? Så kan det være dig, der er vores nye kollega.

 

 


 

Lærernes Pension vokser og søger derfor en selvstændig jurist, der brænder for at arbejde med opgaver lige fra lovovervågning, forebyggelse af hvidvask til bestyrelsesbetjening.

I denne nyoprettede stilling vil du komme til at arbejde med en bred vifte af spændende juridiske opgaver, bl.a. vil du:
 

 • Være ansvarlig for overvågning af lovgivning og lovgivningsinitiativer.
 • Arbejde selvstændigt inden for hvidvaskområdet.
 • Medvirke til udarbejdelse og udsendelse af materiale til bestyrelsesmøder og revisionsudvalget.
 • Sikre, at virksomhedens juridiske grundlag tilpasses udviklingen og er i overensstemmelse med lovgivningen.
 • Arbejde selvstændigt på implementering af lovgivning på investeringsområdet.
 • Holde oplæg på diverse informationsmøder, fx seniormøder.
   

Alt sammen i samarbejde med dygtige kollegaer.

 

 

Fagligt og socialt stærkt team

Du bliver ansat i afdelingen Sekretariat Jura og HR, hvor du vil være én af fem kolleger. Din dagligdag vil være præget af tæt dialog på tværs i Lærernes Pensions samt en stor kontaktflade til vores servicepartner Forca. Da vi er et mindre sekretariat, vil du få et godt indblik i, hvorledes et pensionsselskab drives og hvilke juridiske problemstillinger, der løbende opstår i den proces. Du vil få berøring med både medlemsområdet, investeringsområdet og bestyrelsen.   

 

 

Positiv kollega med god juridisk forståelse

Du er uddannet cand.jur. med 5-7 års erfaring – gerne fra den finansielle sektor. Du trives med at arbejde bredt inden for dit fagområde, og du vil gerne være med til præge jobindholdet og opgaverne. Da Lærernes Pension er i vækst, vil der være gode udviklingsmuligheder.

 

Du er kendetegnet ved, at:

 • Du undersøger information. Du sætter dig grundigt ind i opgaven. Du er eksperten, som sikkert finder frem til de rigtige løsninger.
 • Du styrer din hverdag. Din evne til at lede og overskue dine opgaver kommer både virksomheden og dine kollegaer til gode. Du får mange forskelligartede opgaver, som du skal holde i spil og løbe i mål.
 • Du er en dygtig formidler. Du kommunikerer ubesværet. Du forstår at bringe din forståelse af juraen ud til vores medlemmer og kollegaer.
 • Du er en teamplayer. Du siger vi og trækker din del af læsset. Du er vant til at færdes i en uformel organisation, hvor det er naturligt at dele information.
 • Du interagerer med mennesker. Du skaber en bred kontaktflade og inviterer til feedback.

 

Hvem er vi

Lærernes Pension forvalter godt 100 mia.kr. for knap 147.000 lærere og er i kraftig vækst. Størstedelen af investeringsforvaltningen og medlemsadministrationen er lagt ud til eksterne samarbejdspartnere, mens den daglige ledelse varetages af et sekretariat med 33 medarbejdere. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdernes indflydelse, efteruddannelse og videreudvikling prioriteres højt. Vi holder til i Tuborg Havn i Hellerup.

Du kan læse mere om Lærernes Pension på www.lppension.dk

 

Ansøgning

Hvis vi har vakt din nysgerrighed, så send os en ansøgning. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sekretariatschef Ditte Breinholt Amstrup på 32713321.