Ved at fortsætte navigeringen accepterer du brugen af cookies til identificering og tilføjelse til dine favoritter. Læs mere

Projektkonsulent inden for danske ejendomme


Vil du være med til at sikre bedst muligt afkast inden for ejendomsområdet, medvirke til udbygning og udvikling af selskabets ejendomsportefølje samt sikre rettidighed og kvalitet i den interne rapportering – så kan det være dig, der bliver vores nye kollega.

 

 

Din kommende hverdag

Du vil komme til at arbejde med en vifte af spændende opgaver inden for vores danske ejendomsinvesteringer.


For at blive en succes i jobbet, mestrer du at;

 

  • Identificere udviklingsmuligheder inden for ejendomsbranchen med henblik på potentielle investeringsmuligheder.
  • Være med til at sikre gennemførelse af ejendomsprojekter efter aftaleindgåelse.
  • Være aktivt involveret i bygherremøder med totalentreprenør, interne byggeledere og bygherrerådgiver.
  • Være med til at sikre en hensigtsmæssig drift og rationelle løsninger.

 

Alt sammen i tæt samarbejde med projektleder, asset manager og direktør.

 

 

Du får ting til at ske

Din vej til jobbet kan være mange, du har fx en uddannelse som bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller en helt anden relevant byggeteknisk baggrund.


Vi forestiller os, at du har 2-5 års erfaring fra fx udviklingsselskab, entreprenørselskab eller rådgivende ingeniørfirma og meget gerne med en vis erfaring indenfor udviklingsprojekter.


Som person er du kendetegnet ved, at;

 

  • Du styrer din hverdag. Din evne til at lede og overskue dine opgaver kommer både organisationen og dine kontakter til gode. Du føler dig godt tilpas ved at træffe velovervejede beslutninger.
  • Du interagerer med mennesker. Du tænker positivt og skaber en bred kontaktflade. Du møder andre mennesker i øjenhøjde.
  • Du er en praktiker. Du nyder og finder dig godt tilpas med praktiske opgaver. Du ved væsentlige ting tager tid. Du forstår betydningen af sund fornuft.
  • Du tager initiativet. Meget starter hos dig, derfor er du selvstartende. Du viser stor ansvarsfølelse og evne til at igangsætte. Man har tillid til dig.
  • Du er en teamplayer. Du siger vi og trækker din del af læsset. Du er vant til at færdes i en uformel organisation, hvor det er naturligt at dele information.

 

Om os

Lærernes Pension forvalter godt 100 mia.kr. for knap 146.000 lærere og er i kraftig vækst. Størstedelen af investeringsforvaltningen og medlemsadministrationen er lagt ud til eksterne samarbejdspartnere, mens den daglige ledelse varetages af et sekretariat med 33 medarbejdere. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdernes indflydelse, efteruddannelse og videreudvikling prioriteres højt. Vi holder til i Tuborg Havn i Hellerup.

 

Du kan læse mere om Lærernes Pension på www.lppension.dk.

 

Ansøgning

Hvis vi har vakt din nysgerrighed, så send os en ansøgning. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.


Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Henrik Walther Mogensen på 32713310 eller mail hmo@lppension.dk